Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 188g143kcal32.3g0g1.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g9g84kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g474kcal65.6g3.4g21.6g1.2g
Valittu annoskoko232g237kcal32.8g1.7g10.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna116g119kcal16.4g0.9g5.4g0.3g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383638