Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1400g840kcal21g182g1.4g12.6g
Vehnäjauho puolikarkea 525g1801kcal53.5g367.5g6.3g18.4g
Kananmuna kuorineen punnittu210g265kcal23.1g0.6g18.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g175g455kcal52.5g3.5g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4620g6722kcal300.2g1107.2g105.8g62g
Valittu annoskoko2310g3361kcal150.1g553.6g52.9g31g
Annoskoko puolitettuna1155g1681kcal75.1g276.8g26.5g15.5g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192