Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 600g675kcal126.9g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika punainen 375g110kcal3.5g16.9g1.5g7.1g
Porkkana 300g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)300g120kcal3.3g21.6g1.5g4.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g45g207kcal0.2g0.2g23g0g
Flora ruoka kevyt & paksu375g225kcal3.8g16.9g15g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4632g3133kcal291g177.4g128.2g48.8g
Valittu annoskoko2316g1567kcal145.5g88.7g64.1g24.4g
Annoskoko puolitettuna1158g783kcal72.8g44.4g32.1g12.2g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107752