Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1200g2160kcal295.2g34.8g92.3g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g800g960kcal22.4g40.8g80g3.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g60g68kcal0.4g13.8g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4632g7226kcal643.8g203.2g425.6g13.8g
Valittu annoskoko2316g3613kcal321.9g101.6g212.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna1158g1806kcal161g50.8g106.4g3.5g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117