Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g400g2920kcal4g4g320g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g200g120kcal7.4g14.6g4g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 520g1784kcal53g364g6.2g18.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Marianne crush 150g300g1290kcal3.6g258g25.2g5.1g
Voi, 1 tl, 5 g16g118kcal0.2g0.2g13g0g
Sokeri 17g70kcal0g17.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.7g0g1.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g8g4.8kcal0.3g0.6g0.2g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.7g0.3g0.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1g3.7kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g12g53kcal0.1g10.5g1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4638g17681kcal237.4g2273.4g821g63.6g
Valittu annoskoko2319g8841kcal118.7g1136.7g410.5g31.8g
Annoskoko puolitettuna1160g4420kcal59.4g568.4g205.3g15.9g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102050