Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.7g0g0g
Kaurahiutale 20g76kcal2.9g11.5g1.5g2g
Vehnäjauho, sunnuntai25g86kcal3g17.5g0.5g0.7g
Mansikka, Tuore126g54kcal0.6g10.6g0.3g2.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g25g141kcal2.1g13.9g8.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g1166kcal17.8g128.6g62.8g10.2g
Valittu annoskoko232g583kcal8.9g64.3g31.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna116g292kcal4.5g32.2g15.7g2.6g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569