Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g199g56kcal1.2g11.8g0.4g5g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste30g117kcal9.9g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g389kcal22.4g24.2g22.2g10.4g
Valittu annoskoko232g194kcal11.2g12.1g11.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna116g97kcal5.6g6.1g5.6g2.6g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922