Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali134g28kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Porkkanaraaste 200g67g18kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g10g10kcal0g2.1g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever20g136kcal0.2g0.2g14.9g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g386kcal4.4g21g30.6g9g
Valittu annoskoko232g193kcal2.2g10.5g15.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna116g96kcal1.1g5.3g7.7g2.3g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007