Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.8kcal0.2g1.5g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g12g33kcal2.2g0g2.6g0g
Katkarapu 16g11kcal2.3g0g0.2g0g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g171kcal11g14g6.4g5.2g
Valittu annoskoko232g86kcal5.5g7g3.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna116g43kcal2.8g3.5g1.6g1.3g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834