Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.5g1.1g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 24g84kcal2.5g17.1g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Raparperi 43g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g47g19kcal0.2g3.5g0.3g0.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g38g30kcal1g1.5g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g942kcal18.2g116g42.2g7.8g
Valittu annoskoko232g471kcal9.1g58g21.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna116g235kcal4.6g29g10.6g2g
Arvot/100g100g203kcal3.9g25g9.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000