Kesäkurpitsa-halloumipihvit

Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g50g157kcal10g1g12.5g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kananmuna kuoreton 25g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g571kcal27.8g9.8g46.4g2.2g
Valittu annoskoko233g286kcal13.9g4.9g23.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna116g143kcal7g2.5g11.6g0.6g
Arvot/100g100g123kcal6g2.1g10g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301443