Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g13g42kcal1.4g8.3g0.3g1.5g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)13g46kcal1.5g9g0.4g0.4g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g13g44kcal1.4g9.5g0.5g0.8g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g13g46kcal1g9.9g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g440kcal10.6g73.4g12.4g5.4g
Valittu annoskoko233g220kcal5.3g36.7g6.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna116g110kcal2.7g18.4g3.1g1.4g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874