Jauheliha-kaalipaistos (vhh)

400g jauhelihaa
puolikas keräkaali
2 punaista chiliä
4 valkosipulin kynttä
30g voita
öljyä paistamiseen

(Chilin ja valkosipulin määrä makuasioita.)

Paista jauheliha öljyssä ja mausta.

Lisää ruskistuneeseen jauhelihaan silputtu kaali ja chili sekä puserra joukkoon valkosipuli.

Hauduta kannen alla noin 15min ja lisää voi.

Variaatioita:

- Syö turkkilaisen jogurtin kanssa, lievittää myös tulisuutta.

- Voin voi lisätä myös ennen haudutusta ja voin määrällä voi säädellä tulisuutta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 532 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Keräkaali, 100g109g26kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Voi 6.6g48kcal0.1g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g666kcal34.8g12.2g53g4.8g
Valittu annoskoko233g333kcal17.4g6.1g26.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna116g167kcal8.7g3.1g13.3g1.2g
Arvot/100g100g143kcal7.5g2.6g11.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214472