Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g141g42kcal1.4g5.6g0.4g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi28g2.8kcal0.4g0.4g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija18g55kcal1.9g0g4.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)35g30kcal0.4g1.2g2.5g0g
Tonnikala öljyssä 11g20kcal2.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g300kcal14g14.6g17.6g0g
Valittu annoskoko233g150kcal7g7.3g8.8g0g
Annoskoko puolitettuna117g75kcal3.5g3.7g4.4g0g
Arvot/100g100g64kcal3g3.1g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995