Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g72g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu2.6g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana466g99kcal2.2g12.8g4g5g
Valittu annoskoko233g50kcal1.1g6.4g2g2.5g
Annoskoko puolitettuna117g25kcal0.6g3.2g1g1.3g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265