Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g1202g2164kcal295.7g34.9g92.4g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g801g962kcal22.4g40.9g80.1g3.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g60g68kcal0.4g13.8g0g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g7238kcal644.8g203.6g426.2g13.8g
Valittu annoskoko2320g3619kcal322.4g101.8g213.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna1160g1810kcal161.2g50.9g106.6g3.5g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117