Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1341g283kcal16.1g45.6g2.7g28.2g
Porkkanaraaste 200g671g181kcal4g35.5g1.3g16.8g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g101g102kcal0g21.1g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever201g1360kcal2g2.4g148.9g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3856kcal44.4g209.8g305.8g90.4g
Valittu annoskoko2320g1928kcal22.2g104.9g152.9g45.2g
Annoskoko puolitettuna1160g964kcal11.1g52.5g76.5g22.6g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007