Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka347g38kcal3.8g3.8g0.7g3.5g
Lanttu 533g154kcal5.3g24.5g1.6g9.6g
Porkkana 480g157kcal3g26.7g1g12.2g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Kesäkurpitsa zucchini 347g63kcal1.9g8.7g1.4g2.4g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g13g43kcal0.1g10.5g0g0g
Sinappi 13g18kcal0.6g1.9g0.8g0.2g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g13g23kcal0g5.5g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g267g80kcal2.7g10.7g0.8g0g
Rypsiöljy 27g236kcal0g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g1812kcal42.6g214.2g67.4g67.6g
Valittu annoskoko2320g906kcal21.3g107.1g33.7g33.8g
Annoskoko puolitettuna1160g453kcal10.7g53.6g16.9g16.9g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091