Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g502g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 462g1585kcal47.1g323.4g5.5g16.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%241g530kcal7.2g12.1g48.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 201g92kcal6g9.6g3g0g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Sokeri 60g245kcal0g60.2g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g440kcal0.6g0.6g48.2g0g
Mansikkahillo 502g1137kcal2.8g270.9g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g9084kcal184.6g1450.4g256g41.6g
Valittu annoskoko2320g4542kcal92.3g725.2g128g20.8g
Annoskoko puolitettuna1160g2271kcal46.2g362.6g64g10.4g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=342262