Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1990g557kcal11.9g118.4g4g49.8g
Oliiviöljy 22g194kcal0g0g21.9g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3g0.3g2.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste299g1170kcal98.5g0g84.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g3886kcal222.6g242.8g222g103.8g
Valittu annoskoko2320g1943kcal111.3g121.4g111g51.9g
Annoskoko puolitettuna1160g972kcal55.7g60.7g55.5g26g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922