Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee1599g1950kcal335.7g0g63.9g0g
Osterikastike, Blue Dragon240g290kcal8.2g64.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g48.9g0g0.8g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g639kcal10.8g10.8g59.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4640g6229kcal713.4g258.2g248.2g5.4g
Valittu annoskoko2320g3115kcal356.7g129.1g124.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna1160g1557kcal178.4g64.6g62.1g1.4g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312