Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee1600g1952kcal336g0g64g0g
Osterikastike, Blue Dragon240g290kcal8.2g64.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 60g201kcal0g49g0g0.8g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g6235kcal714g258.6g248.6g5.4g
Valittu annoskoko2322g3117kcal357g129.3g124.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna1161g1559kcal178.5g64.7g62.2g1.4g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.6g5.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312