Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g855g3249kcal60.7g430.1g138.5g15.4g
Raparperi 563g190kcal3.9g30.9g0.6g7.9g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g450g855kcal11.7g23.4g81g0g
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Sokeri 191g776kcal0g191.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g36kcal0g8.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.8g25kcal0.2g5.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g10967kcal214.8g1381g491.4g46.6g
Valittu annoskoko2322g5484kcal107.4g690.5g245.7g23.3g
Annoskoko puolitettuna1161g2742kcal53.7g345.3g122.9g11.7g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355