Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 320g324kcal4.1g15.6g26.2g5.5g
Linssi, vihreä, go green680g2298kcal197.2g387.6g6.8g207.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g680g714kcal54.4g95.2g13.6g68g
Porkkana, keskikokoinen 65g340g95kcal2g20.2g0.7g8.5g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g200g230kcal12g10g16g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g8652kcal547.8g1069g267.2g580.2g
Valittu annoskoko2324g4326kcal273.9g534.5g133.6g290.1g
Annoskoko puolitettuna1162g2163kcal137g267.3g66.8g145.1g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393506