Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 932g710kcal17.5g144.4g1.9g9.3g
Rasvaton maito viro (Alma)258g85kcal8.8g12.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 257g366kcal32.1g0.8g26.3g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 607g2082kcal61.8g424.7g7.3g21.2g
Ohrajauho 257g840kcal21.2g165.3g5.1g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4648g8165kcal282.8g1494.6g81.4g100g
Valittu annoskoko2324g4083kcal141.4g747.3g40.7g50g
Annoskoko puolitettuna1162g2041kcal70.7g373.7g20.4g25g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369