Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g799g280kcal29.6g34.4g3.2g0g
Sokeri 170g689kcal0g169.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 600g2068kcal33g456.7g7.2g7.5g
Becel olive (Becel), annos 100g120g420kcal0g3.6g45.6g0g
Mansikka 400g186kcal2g33.6g0.8g7.6g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g7446kcal132.6g1422.4g114g37g
Valittu annoskoko2328g3723kcal66.3g711.2g57g18.5g
Annoskoko puolitettuna1164g1862kcal33.2g355.6g28.5g9.3g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108