Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1201g2659kcal210.2g0g204.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 343g454kcal9g11g41.2g0g
Maustepippuri, annos 1g26g0.8kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (käsittelemätön)137g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 172g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g29kcal1.1g4.4g0.2g2.7g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g199g259kcal26.1g0.6g16.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale172g103kcal17.2g8.6g0.5g125.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl52g453kcal0g0g51.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g7990kcal530.8g62.4g629.4g260.4g
Valittu annoskoko2328g3995kcal265.4g31.2g314.7g130.2g
Annoskoko puolitettuna1164g1997kcal132.7g15.6g157.4g65.1g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796