Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 320g1141kcal35.9g219.8g9.3g10.2g
Vesi, vesijohtovesi 1997g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4656g2281kcal71.8g439.6g18.6g20.4g
Valittu annoskoko2328g1141kcal35.9g219.8g9.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna1164g570kcal18g109.9g4.7g5.1g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030