Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl30g102kcal4.2g16.8g2g3.3g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)113g45kcal4.2g7.3g0.1g0g
Mustikka metsä- 0.6g0.3kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy11g101kcal0g0g11.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl3.8g24kcal0.5g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g545kcal17.8g48.4g31.6g6.6g
Valittu annoskoko233g273kcal8.9g24.2g15.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna117g136kcal4.5g12.1g7.9g1.7g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111