Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 6.8g25kcal0.6g5.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa20g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 24g41kcal4.7g0.3g2.3g0g
Maissi jyvät 4.8g6.9kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Tomaattimurska 24g7.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour12g36kcal0.4g0.5g3.6g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g279kcal13g22g14.6g3.2g
Valittu annoskoko233g140kcal6.5g11g7.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna117g70kcal3.3g5.5g3.7g0.8g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915