Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.2g10kcal0g0g1.1g0g
Siirappi 12g37kcal0g9.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha35g58kcal6.7g0g3.5g0g
Sipuli 8.8g2.7kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g300kcal17.8g31g10g7.6g
Valittu annoskoko234g150kcal8.9g15.5g5g3.8g
Annoskoko puolitettuna117g75kcal4.5g7.8g2.5g1.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896