Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g800g280kcal29.6g34.4g3.2g0g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 600g2069kcal33g457.1g7.2g7.5g
Becel olive (Becel), annos 100g120g420kcal0g3.6g45.6g0g
Mansikka 400g186kcal2g33.6g0.8g7.6g
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4660g7452kcal132.6g1423.4g114g37g
Valittu annoskoko2330g3726kcal66.3g711.7g57g18.5g
Annoskoko puolitettuna1165g1863kcal33.2g355.9g28.5g9.3g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108