Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 180g23kcal2g1.8g0.4g1.8g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g54g14kcal1.3g1.1g0.3g0.8g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 899g182kcal4.5g35.1g0.5g5.5g
Cantaloupe meloni450g90kcal2.7g18.4g0.4g4g
Mansikka 450g209kcal2.2g37.8g0.9g8.5g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g180g579kcal39.6g2.7g44.9g0g
Oliiviöljy 25g223kcal0g0g25.2g0g
Oliiviöljy 50g445kcal0g0g50.3g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g18g7.9kcal0.6g1.5g0.1g1.2g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g25g24kcal0.3g4.6g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4662g3597kcal106.6g206.6g246g44g
Valittu annoskoko2331g1798kcal53.3g103.3g123g22g
Annoskoko puolitettuna1166g899kcal26.7g51.7g61.5g11g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.4g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189