Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2000g560kcal12g119g4g50g
Oliiviöljy 22g195kcal0g0g22g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste300g1176kcal99g0g85.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4663g3906kcal223.8g244.2g223g104.2g
Valittu annoskoko2332g1953kcal111.9g122.1g111.5g52.1g
Annoskoko puolitettuna1166g977kcal56g61.1g55.8g26.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922