Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 140g539kcal53.9g64.9g3.2g14.3g
Kaali, valkokaali651g137kcal7.8g22.1g1.3g13.7g
Sipuli (käsittelemätön)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4664g1539kcal130.4g209.6g10.4g69.8g
Valittu annoskoko2332g769kcal65.2g104.8g5.2g34.9g
Annoskoko puolitettuna1166g385kcal32.6g52.4g2.6g17.5g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437