Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g91g543kcal21.7g6g48.9g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.4g0.2g8.5g0g
Emmental, punaleima 17%57g164kcal19.2g0g9.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1664kcal103g15.2g134g0g
Valittu annoskoko234g832kcal51.5g7.6g67g0g
Annoskoko puolitettuna117g416kcal25.8g3.8g33.5g0g
Arvot/100g100g356kcal22g3.2g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257526