Karpalo-kinuskikakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää kuivat aineet.

Painele irtopohjavuokaan taikina ja kolmen cm korkeuteen reunoille.

Lisää täytteen päälle valmiiksi keitetty kinuski (kondensoitua maitoa keitetään tölkkeineen kolme tuntia kattilassa veteen upotettuna jolloin se muuttuu kinuskiksi) ja sen päälle perunajauhoissa ja sokerissa pyöritellyt marjat.

Paista 200 asteessa n. 40 min. Kakun voi peittää foliolla kun se on saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 104 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 21g149kcal0.2g0.1g16.8g0g
Sokeri 12g48kcal0g11.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g94kcal2.8g19.1g0.3g1g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kondensoitu maito, sokeroitu (Törsleffs), annos 397g111g369kcal9.6g59.9g10.1g0g
Karpalo, pakaste21g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.7g
Vadelma 28g12kcal0.3g1.2g0.2g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4g13kcal0g3.3g0g0.1g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g1411kcal28g194.6g56.6g5.6g
Valittu annoskoko234g705kcal14g97.3g28.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna117g353kcal7g48.7g14.2g1.4g
Arvot/100g100g302kcal6g41.6g12.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258850