Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Kukkakaali 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g62g29kcal1.5g3.7g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g28g33kcal2g5.6g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g75g26kcal1.2g5.2g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g245kcal13.4g38g2.8g8.8g
Valittu annoskoko234g123kcal6.7g19g1.4g4.4g
Annoskoko puolitettuna117g61kcal3.4g9.5g0.7g2.2g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8.1g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946