Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4.2g31kcal0.1g0g3.4g0g
Sipulikuutiot Apetit14g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g2.8g8.5kcal0.5g0.2g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 141g257kcal43.4g0g9.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g599kcal88.4g1.8g26.2g0g
Valittu annoskoko234g300kcal44.2g0.9g13.1g0g
Annoskoko puolitettuna117g150kcal22.1g0.5g6.6g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478