Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g45g162kcal6.5g31.6g1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku,tuore 100g68g6.5kcal0.4g0.9g0.1g0g
Persilja 14g3.7kcal0.2g0.1g0g1.1g
Rucola, lautaselinen n. 30g6.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g6.3g7.6kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g34g95kcal6.4g0g7.8g0.3g
Sitruunamehu, laimentamaton4.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g576kcal28.2g70.6g19.4g5.8g
Valittu annoskoko234g288kcal14.1g35.3g9.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna117g144kcal7.1g17.7g4.9g1.5g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352