Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g45g11kcal0.5g2.2g0.1g1.1g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 63g45kcal1.1g9g0.1g0.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g50g85kcal9.5g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana468g368kcal24.8g25.4g17.2g3.8g
Valittu annoskoko234g184kcal12.4g12.7g8.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna117g92kcal6.2g6.4g4.3g1g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.4g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759