Hirvenlihakeitto

Suolaa, maustepippureita 10kpl, persiljaa, laakerinlehtiä 3kpl, grillimaustetta ja valkosipulijauhetta sekä lihaliemikuutiot.

keitä lihaa mausteliemessä n.1.5h, siivilöi liemi ja paloittele liha.

laita liemi ja lihat takaisin kattilaan ja lisää muut ainekset ja vettä, keitä 30-40 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3747 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.4g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi 60% rasvaa 1.6g8.5kcal0g0g1g0g
Keittojuurekset, Rainbow25g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g245kcal24.2g22.2g6g1.2g
Valittu annoskoko234g123kcal12.1g11.1g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna117g61kcal6.1g5.6g1.5g0.3g
Arvot/100g100g52kcal5.2g4.7g1.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320594