Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g200g70kcal2g13.6g1g2.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g15g45kcal2.9g0g3.8g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g4.4g8.9kcal0.1g0.1g0.9g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow3.8g9kcal0g0.3g0.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g295kcal10.2g29g15.6g6g
Valittu annoskoko234g147kcal5.1g14.5g7.8g3g
Annoskoko puolitettuna117g74kcal2.6g7.3g3.9g1.5g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094