Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g84kcal0g0g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.7g0g12.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow63g219kcal5g48.8g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana469g1042kcal58g101.6g44.6g3.8g
Valittu annoskoko234g521kcal29g50.8g22.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna117g261kcal14.5g25.4g11.2g1g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728