Jauheliha-perunalaatikko

Ruskista jauheliha ja sipuli.

Mausta jauhelihamausteella ja mustapippurirouheella.

Kiehauta lihaliemi ja lisää kolmen juuston kerma.

Kokoa vuokaan kerroksittain peruna-sipuliseos, juuressuikaleet ja jauheliha.

Lisää liemi.

Paista 200 asteessa noin 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g450g113kcal4.5g22.1g0.9g11.3g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 625g448kcal11.4g90.2g1.3g6.7g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl313g375kcal10.6g11.3g31.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g500g851kcal95.1g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g3682kcal247.2g255.2g173.6g38.2g
Valittu annoskoko2340g1841kcal123.6g127.6g86.8g19.1g
Annoskoko puolitettuna1170g921kcal61.8g63.8g43.4g9.6g
Arvot/100g100g79kcal5.3g5.5g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75759