Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1050g213kcal6.3g39.9g3.1g14.7g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Limemehu (Tymbark), annos 100g300g144kcal0.3g36g0.3g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl39g351kcal0g0g39g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g1918kcal29g232.8g92.4g43.6g
Valittu annoskoko2340g959kcal14.5g116.4g46.2g21.8g
Annoskoko puolitettuna1170g480kcal7.3g58.2g23.1g10.9g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314