Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi779g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g84g384kcal16.5g0.8g35g22g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g84g476kcal19g16.3g41.4g5g
Siirappi 78g235kcal0.1g57.7g0g0g
Hiiva, 50g28g17kcal3.6g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g8.3g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale278g946kcal39g155.8g18.6g12.8g
Grahamjauho 779g2555kcal82.3g472.9g17.1g77.1g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl223g757kcal31.2g142.5g6.9g12.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g10738kcal383.4g1692.6g238.2g258.2g
Valittu annoskoko2340g5369kcal191.7g846.3g119.1g129.1g
Annoskoko puolitettuna1170g2685kcal95.9g423.2g59.6g64.6g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286