Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi270g1213kcal17.5g161.8g56.6g8.4g
Voi, 1 tl, 5 g90g656kcal0.9g0.9g71.9g0g
Sokeri 43g175kcal0g43.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g58kcal0g14.2g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss629g215kcal6.3g25.8g5g23.3g
Flora Vanilla 12%431g820kcal19.4g69g51.8g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g270g674kcal15.6g8.6g63.4g0.5g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g324g518kcal23.6g5.2g22.6g0g
Tomusokeri 1dl=60g54g216kcal0g53.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini36g125kcal30.8g0g0g0g
Marianne crush 150g180g773kcal2.2g154.6g15.1g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g10884kcal232.6g1074.2g572.8g70.6g
Valittu annoskoko2340g5442kcal116.3g537.1g286.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna1170g2721kcal58.2g268.6g143.2g17.7g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901