Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto400g1359kcal79.9g0g115.9g0g
Sipuli 266g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Parsakaali brokkoli 1332g467kcal61.5g26g4g33.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)53g144kcal6.4g6.9g10.1g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g266g847kcal6.1g8g87.9g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g5851kcal318.6g116g437.2g76.8g
Valittu annoskoko2344g2926kcal159.3g58g218.6g38.4g
Annoskoko puolitettuna1172g1463kcal79.7g29g109.3g19.2g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036