Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g1400g4900kcal182g980g21g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g64g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4688g11215kcal364g1960g202g0g
Valittu annoskoko2344g5608kcal182g980g101g0g
Annoskoko puolitettuna1172g2804kcal91g490g50.5g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781